Total Pageviews

Wednesday, July 24, 2013

SOLEEE


       Bună dimineața/ziua/seara/noaptea/miezul nopții/etîcî ... Deranjez ochii dumneavoastră că să vă povestesc cum am fost eu cu tovarășul meu Andrea De Bernardinis (alias Andrușa) să facem traseul pe care-l vedeți pe imaginea de mai jos:

 
   Ziua plănuită pentru coborîre sa dovedit a fi cam gri și noroasă, și nu prea călduroasă așa că dispoziția era bună dar nu chiar 130% ci doar pe la 105%-107% )))... Deci - înainte de a ajunge la locul de unde începe traseul suntem nevoiți să facem un urcuș anevoios de vre-o 90 de minute...Urcuș în serpantină, apoi pe poteci, apoi pe jos apoi iar poteci, apoi iar serpantină apoi iar poteci...și toate astea pe biciclete de freeride nu prea ușurele și îmbrăcați corespunzător. Cam așa era :
   Doar căștile erau puse pentru look:
   E și firesc - cum să nu pui o cască TroyLee Design pe cap pentru a fece o poză? ))
     Urcînd am prins și firicele de ploaie, și vîntișor însă cel mai frumos era cînd soarelui i se făcea milă de noi și apărea din cînd în cînd du deupă nori făcîndu-l pe Andrușa să urle fericit cît îl țineau bojocii - SOLEEE (adică soareeeee)...
     Ei dar nu poți urca mereu și de aceea iată-ne ajunși la începutul traseului, cu căștile puse, cu dispoziția setată la ”uăi și as mai șie de interesant amuș” și...pornim :

PICENZE DESCENT from Lupascu Ruslan on Vimeo.



     Am savurat fiecare metru de coborîre, fiecare căzătură, orice ram care se lovea de cască - a fost super! De aceea țin să-i zic un sincer grazie lui Andrea pentru acel ride și desigur un mare mulțumesc vouă pentru că mai dați pe aicea...

     Urmează încă cîteva postări despre munte și despre zăpadă și în general - stați pe aproape vă rog :D

Al vostru Ruslan vă urează un sincer laridere!

6 comments:

  1. Traseu îi foken osom.
    Ş ultimu minut îi ca jişna di pi piceană. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sincer mă bucur că ți-a plăcut, da mai sincer aș vreai să mergem toți încolo...Iaka asta ar și ză ril foken osom.

      Delete
  2. Da cum mai baiete asa pe loc drept sa cazi?! ))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu nu am căzut da am plonjat în tufiș - mi s-a părut că erau 10 euro acolo )))

      Delete