Total Pageviews

Sunday, August 12, 2018

SINAIA. REPEJOR. FRUMUȘĂL. MAI FAȘIM



   Sâmbătă dimineața...hmmm...pe la ora șase, sau poate aproape șapte, sau cine știe...nu e important. Important este că lisapetu era pe mașină, mașina la benzinărie, motorina în rezervor, cafeaua în ceașcă, freșul în pahar și ștrudelul în farfurie și toate toate astea drept în fața mea. Fix ca în poza de mai sus. 

   Și dacă s-a nimeri a fi așa, de ce să nu profit de această situație și să o iau spre Sinaia cât încă nu este trafic. Zis și făcut - peste 83 de minute și 22 de secunde eram în cabina telegondolei din Sinaia. Poftiți de vedeți:

Fix aclo
    Sus era bine - erau 16-17 grade, o briză abia perceptibiă, ce mai - numa bine de iuhuuu și ihaaaa!  Fac o poză la lisapet, că na - este și el (ea?) parte și încă una importantă din distracția ce va urma...

 ...iar ce va urma nu era departe. Și avea și poartă care te invita. Priviți mai jos:
  Ce a urmat după...hmmm, vedeți pe video (care redă 32.3% din realitate). Rog din suflet să pardonați înjurăturile. Scuza mea este că ele veneau drept din suflet :D))))



   De menționat că toate zonele care conțineau un eventual pericol erau marcate minunat - ”respect ș uvajuhă” celoar care au făcut traseele.

  Cam asta a fost pentru literele de azi. Morala - go lisapeteală la munte cât nu so făcut pazzășșinși ))).

     Cu mare drag vă urez un sincer laridere!

P.S.” Tătă vara-i înainte ”  ©

2 comments:

  1. laevropabeicafeaska))) sub chetrușele n-ai găst nica?

    ReplyDelete
    Replies
    1. laefropadaufreshpiceanasaltelolurihulesnubeu))) Da sub ketrișele era să găsesc de vre-o două - trei ori. Da n-am găsit.

      Delete